Menu

Beheer linkpagina

Met een startpagina kunt u een online gids voor websites maken. Vaak is een dergelijke website in diverse dochterpagina’s onderverdeeld. De dochterpagina’s worden vaak per thema aangemaakt. Een eigen startpagina is kosteloos aan te maken. Websites waar u een startpagina kunt aanmaken zijn via de zoekmachines te vinden.

Het is echter geen verplichting om links over een enkel onderwerp te plaatsen. Het is ook toegestaan om uw startpagina met persoonlijke favorieten te vullen. Hierop vindt u in veel gevallen links omtrent diverse onderwerpen. Aan te raden is om u per rubriek op slechts een enkel onderwerp te richten.

U kunt meer over nieuwe startpagina aanmaken lezen op Startpaginabeheer. Het bevat ook tips om de kwaliteit van uw pagina hoog te houden. U kunt via Google zoeken op “startpaginascript” wanneer u zelf een startpagina website op touw wilt zetten. Er is vrij kort geleden nog een modern script uitgekomen. Wanneer u dat zelf zou moeten programmeren bent u veel tijd kwijt. De ontwikkelaar van een dergelijk script heeft vaak al nagedacht over veel technische issues, die u dan alsnog zelf mag oplossen.

Probeer te zorgen dat er relevante links op de startpagina staan. Heden ten dage is het belangrijk dat u onderscheidend bent met uw startpagina. Het is zinvol om naast links ook wat tekst en afbeeldingen op uw startpagina te plaatsen. Vaak plaatst men namelijk alleen maar links. U kunt zich met uw startpagina prima onderscheiden van de rest door iets anders te doen.

Komt er een moment dat het goed gaat met het aantal bezoekers, dan kunt u de plaatsing van advertenties of banners op de pagina overwegen. Hiervoor bestaan een aantal platformen. Mocht het moment komen dat u veel bezoekers heeft, dan is het zeker de moeite waard om u daarin te verdiepen.