Menu

Beheer van een linkpagina

U kunt verschillende drijfveren hebben voor het aanmaken van uw eigen startpagina. Er is een mogelijkheid dat een bepaalde hobby u ertoe aanzet. De aanleiding kan ook van commerciële aard zijn. Eenvoudig uw favorieten online plaatsen kan natuurlijk ook een drijfveer zijn.

In eerste instantie zult u een portal website moeten kiezen waarop u de startpagina wilt aanmaken. Tevens zult u een naam moeten bedenken voor het subdomein van uw startpagina. Verder is een werkend e-mailadres nodig omdat u in veel gevallen uw e-mailadres moet bevestigen.

Startpagina’s bestaan uit rubrieken en in deze rubrieken worden de links opgenomen. U kunt uw dochterpagina zo voorzien van een bepaalde structuur. Links die over een bepaald onderwerp gaan, kunt u zo in dezelfde rubriek plaatsen.

Over het aanmaken van een startpagina kunt u meer lezen in het artikel Uw nieuwe startpagina bouwen. Het is een prima beginpunt voor het samenstellen van uw eigen startpagina. Het samenstellen van een eigen startpagina is niet zo ingewikkeld.

U kunt uw eigen dochterpagina op verschillende websites kosteloos aanmaken. Soms is het toevoegen van een bepaald aantal links als minimum een harde eis die door de beheerders van de website wordt gesteld. Uw startpagina moet dan op een bepaalde datum een bepaald aantal links hebben, anders wordt deze op inactief gesteld.