Menu

Beheer van een startpagina

Een startpagina script maakt het mogelijk om zonder technische kennis aanpassingen aan uw startpagina te verrichten. Een eigen startpagina opstellen kan bij een aantal websites die via de zoekmachines eenvoudig zijn te vinden. Daarbij is het wel belangrijk dat u regelmatig een update doet. Verwijdering van niet werkende links is iets wat veel mensen vergeten, maar toch belangrijk is. En de bezoeker vindt het fijn als er af en toe nieuwe links worden toegevoegd.

Veel website zullen de dochterpagina’s naar een thema hebben genoemd. Op de startpagina kunt u rubrieken aanmaken om het geheel verder op te splitsen in deelonderwerpen. Bijvoorbeeld een pagina over Zuid-Amerika kan per land een rubriek hebben.

Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Wilt u dat niet dan kunt u ze laten verwijderen. Hiervoor betaalt u een gering bedrag. Dat laten verwijderen is niet noodzakelijk. Het is aan u of u ze laat staan of laat weghalen. Het is een goed idee om ook plaatjes aan uw pagina toe te voegen. Hiermee onderscheid u zich enigszins. Meer van deze tips voor startpagina samenstellen kunt u vinden in Startpaginascript.

De meeste paginabeheerders zetten immers alleen maar links op hun startpagina. Een eigen startpagina website beginnen is uiteraard ook een prima plan. U kunt dan op elke dochterpagina toevoegen wat u wilt omdat het uw eigen website is. Hiermee bouwt u een garantie in. Want als u op de website van derden een pagina heeft, weet u nooit hoe lang deze blijft bestaan.