Menu

Beheer van uw linkpagina

Mogelijk heeft u de behoefte aan meer mensen die u online kunnen vinden. Startpagina’s kunnen helpen om uw zakelijke website beter vindbaar te maken. Zelf een complete startpagina website opbouwen is ook een goede optie. Op deze website kunt u uw andere site(s) promoten. De ene mogelijkheid sluit hierbij de andere niet uit.

Een dochterpagina aanmaken kan op verschillende sites. U heeft dan echter niet in de hand hoe lang uw startpagina in de lucht blijft. Morgen kan men zomaar besluiten om te stoppen met de website. Uw startpagina zal dan ook niet meer bestaan. De beheerder kan zomaar besluiten dat uw startpagina niet bij de website past en de startpagina verwijderen. Op sommige websites is het verplicht om een bepaald minimum aantal links op uw startpagina te hebben. Doet u dat niet, dan gaat de startpagina offline na enige tijd.

Meer informatie over het samenstellen van uw eigen startpagina kunt u vinden in Nieuwe startpagina bouwen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Er zijn immers veel startpagina’s en het is dan ook goed om onderscheidend te zijn. Het artikel geeft u aanwijzingen daarvoor.

Uw eigen startpagina website maken is ook mogelijk. Graag zelfs, want er is momenteel weinig variatie qua startpagina scripts. In dat geval heeft u alles zelf in de hand. Misschien wilt u dat elke startpagina slechts een beperkt aantal links bevat. En juist veel informatieve tekst. Iets dat juist veel slimmer is om te doen. Dit wordt lastig wanneer een minimumeis geldt voor het aantal links op een dochterpagina.