Menu

Beheer van uw linkpagina

Een startpagina kunt u beschouwen als een online catalogus. De startpagina website heeft vaak veel dochterpagina’s met hun eigen subdomein. Deze dochterpagina’s hebben allemaal een eigen onderwerp. U kunt zonder extra kosten een nieuwe startpagina samenstellen. Dat kunt u op diverse websites doen die via Google eenvoudig te vinden zijn.

Het is echter geen verplichting om links over een enkel onderwerp te plaatsen. Het is ook toegestaan om uw startpagina met persoonlijke favorieten te vullen. Op dergelijke dochterpagina’s staan vaak links over diverse onderwerpen. Maak per thema dan wel een rubriek aan, anders wordt het onoverzichtelijk.

Meer over dit onderwerp kunt u lezen in het artikel Nieuwe startpagina. Tevens zijn er voor het maken van een goede startpagina tips te vinden op die website. Om zelf een startpagina website op te zetten raden wij u aan om op zoek te gaan naar een goed startpaginascript. Vrij recent is er een modern startpagina script ontwikkeld. Het kan veel tijd kosten om zelf een dergelijk script te programmeren. Een startpaginascript lost veel dingen waar u dan tegenaan zou lopen, al voor u op.

Het plaatsen van relevante links zorgt dat de startpagina interessant is voor de zoekmachines. Vandaag de dag is het onderscheid maken belangrijk. U onderscheiden kan door ook wat informatieve tekst op uw startpagina toe te voegen. Veel startpagina’s bevatten immers alleen links. U kunt zich met uw startpagina prima onderscheiden van de rest door iets anders te doen.

Komt er een moment dat het goed gaat met het aantal bezoekers, dan kunt u de plaatsing van advertenties of banners op de pagina overwegen. Dit is via een aantal platformen prima te doen. Wordt uw pagina goed bezocht, dan zou het zonde zijn om hier geen inkomsten uit te halen.