Menu

Beheer van uw startpagina

Wellicht bent u van plan wat actiever te worden online. De online vindbaarheid van uw website en bedrijf kan worden vergroot met startpagina’s. Een complete website met dochterpagina’s die naar uw eigen website linken, is ook een goed idee. Wilt u het goed aanpakken dan zet u in op beide opties. Op een aantal websites die u online kunt vinden is het mogelijk om zonder extra kosten een startpagina samen te stellen.

Daarbij heeft u echter geen zekerheid over hoe lang uw startpagina blijft voortbestaan. Wanneer de beheerder vindt dat uw startpagina niet bij zijn website past, kan hij uw startpagina offline halen. Er kan een voorwaarde worden gesteld voor het aantal links dat u minimaal dient toe te voegen aan uw startpagina. Voldoet uw pagina niet aan die voorwaarde, dan kan deze op een bepaald ogenblik worden verwijderd.

De pagina Uw nieuwe startpagina maken kunt u doornemen als u meer kennis over dit onderwerp wilt vergaren. Een aanrader wanneer u een goede startpagina wilt opzetten. Online is onderscheidend zijn van groot belang. Ziet uw pagina er niet interessant uit? Dan wordt deze door de meerderheid van de bezoekers binnen een aantal seconden al weggeklikt. U kunt de startpagina uitbreiden met extra teksten en plaatjes om hem interessant te maken.

Verder is zelf een startpagina website bouwen ook een optie. Over de gehele website heeft u dan de volledige controle. Een ander kan geen dochterpagina die van u is, op uw eigen website verwijderen. Het kan zomaar zijn dat u juist veel tekst en video’s op uw startpagina wilt plaatsen. En slechts een handjevol links. Dan gaat u de twintig links niet halen. Een minimumeis qua aantal links die regelmatig voorkomt. Heeft u zelf een website met startpagina’s, dan heeft u zelf de volledige controle over de indeling.