Menu

Beheer van uw startpagina

Kent u veel websites dan is het wellicht een idee om eens een startpagina aan te maken. Een startpagina bestaat uit links naar interessante sites. Met uw startpagina helpt u mensen met een bepaalde informatiebehoefte bij het vinden van de juiste informatie over een onderwerp.

Uiteraard is het fijn wanneer u hiervoor wordt beloond. Dit kan door ervoor te zorgen dat u met uw startpagina geld verdient. U kunt bepaalde producten en diensten promoten op uw pagina. Bijvoorbeeld met behulp van banners of een Google Adsense advertentieblok op uw site.

Startpagina websites zijn dus best interessant als u iets wilt verdienen online. Wilt u meer over een eigen startpagina aanmaken lezen, dan kunt u Maak een eigen startpagina eens doornemen. U kunt startpagina dochters ook prima inzetten om uw eigen websites bekend te maken in de zoekmachines en bij de Nederlandse websurfer.

U zou ook eens meer moeten opzoeken over de zogeheten startpaginascripts. Daarmee kunt u zelf een startpagina website opzetten. Het is zo dat er regelmatig startpagina websites mee stoppen. Met uw eigen website voorkomt u dat uw werk voor niets was. U geeft met uw eigen website ook uw bezoekers de mogelijkheid om een startpagina aan te maken.