Menu

Bouw een eigen startpagina

Uit een eigen startpagina kunt u op verschillende manieren voordeel halen. Het aanmaken van een startpagina is bij de meeste websites gratis. Een startpagina gaat meestal over een enkel onderwerp.

Het idee is dat u eerst rubrieken maakt op uw startpagina. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Bij een deel van de startpagina websites mag u binnen de rubrieken ook afbeeldingen plaatsen. En teksten.

Een startpagina is handig om uw eigen website te promoten. Een extra zakcentje verdienen met een linkpagina is ook mogelijk. Een optie is om affiliate links weer te geven op uw startpagina. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Er zal door sommige mensen ook regelmatig geld worden geboden voor plaatsing van een bepaalde link.

Wilt u meer weten over startpagina’s, of dit nu een gratis startpagina is of via een betaald script? Onder andere de tekst Startpaginascript is erover te vinden. Die site bevat meer artikelen over startpagina’s.

Hier volgt nog een tip. Wilt u graag een link hebben op een specifieke website? Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Een linkruil waarbij meer dan 2 sites zijn betrokken, is vaak ook beter voor de zoekresultaten.