Menu

Bouw een eigen startpagina

Het is een goed idee om een startpagina te maken wanneer u al een website heeft. U kunt linken naar uw website vanuit uw eigen dochterpagina. Zoekmachines en bezoekers kunnen via de links uw site makkelijker vinden. U kunt zich gratis registreren voor uw nieuwe startpagina. Het maken van uw eigen startpagina kan op een groot aantal websites.

Een extra zakcentje is er ook uit uw startpagina te halen. Er zijn voldoende bedrijven die willen betalen voor een link op uw dochterpagina. Maar dan is er wel werk aan de winkel.

U kunt het op allerlei manieren invulling geven wanneer u uw eigen startpagina website heeft. U heeft dan alles in eigen beheer. Hierover staat op Maak je eigen startpagina het een en ander. Ook wanneer u geen techneut bent maakt u met dit script uw eigen startpagina website. Het script is zo geschreven dat iedereen ermee overweg kan.

Ook kunt u natuurlijk uw eigen startpagina website creƫren. Wilt u daar meer over lezen dan kunt u op Startpaginascript kijken. Het onderwerp is interessant omdat het ook mogelijk is om geld te verdienen met uw startpagina. U kunt uw producten promoten op uw startpagina. Of geld verdienen d.m.v. affiliate marketing. Tevens willen voldoende mensen betalen voor linkplaatsing op een dochterpagina. Bijvoorbeeld een X aantal links voor een vast bedrag.