Menu

Bouw je eigen startpagina

Startpagina’s kunnen op verschillende manieren bijzonder handig zijn. Bij het gros van de websites is het aanmaken van een startpagina gratis. Een startpagina gaat meestal over een enkel onderwerp.

Maak eerst rubrieken aan op uw startpagina. In deze rubrieken worden de links naar waardevolle websites geplaatst. Soms kunt u een rubriek ook van een korte tekst of een plaatje voorzien.

Een linkpagina is prima inzetbaar ter promotie van uw eigen website. Een startpagina kan ook zorgen voor wat extra inkomsten. U mag bijvoorbeeld affiliate links plaatsen. Of u heeft Google Adsense op uw startpagina. Er zijn ook mensen die geld willen betalen voor een link vanuit uw startpagina naar hun site.

Over startpagina’s is online wel wat te vinden. Het artikel startpagina script gaat bijvoorbeeld over het aanmaken van uw eigen startpagina. Op de website staan nog een aantal andere teksten over startpagina’s.

Tot slot nog deze handige tip. Heeft u graag een link op een bepaalde website? Is daarvoor een link terug nodig? Bent u wel bereid een link terug te plaatsen, maar niet op uw hoofdsite? In veel gevallen kunt u de retourlink op een startpagina plaatsen. Dit is vaak ook beter dan twee sites die naar elkaar linken.