Menu

Bouw je eigen startpagina

Er zijn verschillende dingen die u met een eigen startpagina kunt. Een startpagina is handig om uw favoriete websites op te slaan. Uw eigen website kunt u er bijvoorbeeld mee promoten. Ook is het mogelijk om geld met uw startpagina te verdienen. Het aanmaken van een startpagina kan op diverse sites. Het is gratis.

De meeste startpagina websites hebben een registratieformulier om uw eigen startpagina aan te maken. In een speciaal beheergedeelte kunt u dan uw startpagina aanmaken. Soms ontvangt u in uw mailbox een bevestigingslink waarop u moet klikken om de registratie te voltooien. Vul daarom een geldig e-mailadres in.

Het beginnen van uw eigen website met dochterpagina’s die uw bezoekers kunnen beheren is een andere mogelijkheid. Dit wordt kinderspel wanneer u een startpaginascript gebruikt. Klik op Startpagina script om meer over startpagina scripts te weten te komen. De meeste scripts zijn niet duur en gemakkelijk te installeren. Er zitten niet veel kosten aan verbonden.

Het idee achter veel startpagina scripts is hetzelfde. U kunt meerdere rubrieken aanmaken. Voor iedere link kunt u een rubriek of categorie kiezen. Sommige startpagina websites bieden u de mogelijkheid om ook tekst en afbeeldingen in uw rubrieken te plaatsen. Bezoekers kunnen een linksuggestie indienen waarna u kunt besluiten om een link te plaatsen of af te wijzen.