Menu

Een eigen startpagina

Startpagina’s kunnen op verschillende manieren bijzonder handig zijn. Bij het gros van de websites is het aanmaken van een startpagina gratis. Uw startpagina krijgt op de website vaak een eigen subdomein.

Het is de bedoeling dat u rubrieken aanmaakt op uw linkpagina. Links maakt u binnen de rubrieken aan. Soms mogen er ook afbeeldingen en langere teksten aan uw startpagina worden toegevoegd.

Een startpagina is handig om uw eigen website te promoten. Een startpagina kan ook zorgen voor wat extra inkomsten. Een optie is om affiliate links weer te geven op uw startpagina. Google Adsense is een andere mogelijkheid. Als uw startpagina goed in elkaar steekt wil men zelfs betalen voor links op uw pagina.

Mogelijk bent u nu nieuwsgierig geworden naar uw eigen startpagina. Het artikel Goede startpagina gaat bijvoorbeeld over het aanmaken van uw eigen startpagina. Er zijn meer artikelen daar te vinden over startpagina’s.

Is er een website waarop u dolgraag een link naar uw site wilt hebben. Vraagt de beheerder een link terug? Plaatst u die liever niet op uw belangrijkste website? Gebruik dan een gratis dochterpagina om de link terug te plaatsen. Een zoekmachine waardeert zulke links vaak ook meer dan 2 sites die een linkruil hebben gedaan.