Menu

Een eigen startpagina

Misschien denkt u dat u bij het aanmaken van een eigen startpagina tegen een gebrek aan kennis aanloopt. Nochtans is er niet veel kennis nodig voor het aanmaken van uw eigen startpagina. Startpagina scripts zijn juist geschreven met de gedachte om mensen zonder programmeerkennis toch de mogelijkheid te geven een linkpagina in elkaar te zetten. Mensen kunnen nog altijd goed uit de voeten. Zelf hoeft u helemaal niets te doen met programmeren of HTML.

Het enige wat u nodig heeft is een werkend e-mailadres en een internetverbinding. En u moet natuurlijk weten welke links u gaat plaatsen. Aanmaken van een startpagina kan eenvoudig door u te registreren op de startpagina website. Wanneer u zich heeft geregistreerd kunt u inloggen op de website. Zodra u bent ingelogd komt u in het beheergedeelte terecht. Via dit beheergedeelte maakt u de startpagina aan en kunt u de pagina beheren.

Bent u op zoek naar meer informatie hierover? Een aantal websites bevatten een artikel over het beheer van een eigen startpagina. Het eigen startpagina samenstellen is hiervan een voorbeeld. U kunt meer teksten erover vinden op de genoemde website. U kunt er meer artikelen over het beheer van een eigen startpagina vinden.

Belangrijk is om te weten dat het aanmaken van een startpagina bij de meeste websites gratis is. Technische kennis is dus ook niet vereist. Er is geen reden om te wachten met het aanmaken van uw eigen startpagina. Een eigen startpagina aanmaken en een paar links erop plaatsen, dat zal maximaal 30 minuten tijd in beslag nemen.