Menu

Een eigen startpagina op touw zetten

Wilt u online meer zichtbaar zijn, dan is het aanmaken van een startpagina een goede optie. Vanzelfsprekend behoort ook een eigen startpagina website tot de opties. In dit artikel leest u over beide opties meer. De ene optie zal het ene voordeel hebben en de andere optie het anderen. Natuurlijk kunt u ook een combinatie doen. Dus uw eigen startpagina website maken en hier en daar een gratis dochterpagina. Dus in feite een combinatie van de opties.

Op een aantal websites maakt u eenvoudig een gratis dochterpagina aan. U heeft dan echter niet in de hand hoe lang uw startpagina in de lucht blijft. Wie weet stopt men morgen wel met de volledige startpagina website. De beheerder kan zomaar besluiten dat uw startpagina niet bij de website past en de startpagina verwijderen. Best vaak geldt er een minimumeis voor het aantal links dat aan de startpagina moet worden toegevoegd. Wanneer na enige nog niet aan die voorwaarde wordt voldaan, wordt de startpagina verwijderd.

Meer informatie over het samenstellen van uw eigen startpagina kunt u vinden in Linkpagina beheer. Het helpt u om voorbereid te werk te gaan. Wanneer uw startpagina kwalitatief goed in elkaar steekt, bevordert dit de vindbaarheid van uw startpagina. Om een goede startpagina te maken, is het maar beter om beslagen ten ijs te komen.

Uw eigen startpagina website maken is ook mogelijk. Graag zelfs, want er is momenteel weinig variatie qua startpagina scripts. Wanneer u daarvoor kiest, heeft u zelf het heft in handen. Er kan een voorkeur bestaan voor veel informatieve tekst en een beperkt aantal links op een startpagina. Dit wordt lastig wanneer een minimumeis geldt voor het aantal links op een dochterpagina. Een dergelijke voorwaarde kan niet worden gesteld wanneer het om uw eigen website gaat. U hoeft dan geen rekening te houden met de wensen van andere websites.