Menu

Een eigen startpagina samenstellen

Diverse redenen zijn er mogelijk voor het bouwen van uw eigen startpagina. Een bepaalde hobby hebben waarover u informatie online wilt zetten kan een reden zijn. De aanleiding kan ook van commerciële aard zijn. Of u wilt gewoon uw favorieten ergens online plaatsen.

Het kiezen van een goede startpagina website voor het aanmaken van uw dochterpagina is een eerste stap. Daarbij is het ook belangrijk dat u een naam heeft verzonnen voor het subdomein van uw nieuwe startpagina. Zorg dat u het juiste e-mailadres opgeeft, want deze moet vaak na de aanmelding worden bevestigd.

U kunt pas links aan uw startpagina toevoegen, voordat u één of meer categorieën heeft aangemaakt. U kunt uw dochterpagina zo voorzien van een bepaalde structuur. Links over een bepaald onderwerp kunnen zo bij elkaar worden geplaatst.

Om meer over startpagina’s te weten te komen, kunt u Uw eigen startpagina samenstellen doornemen. Het is een prima beginpunt voor het samenstellen van uw eigen startpagina. Een startpagina aanmaken is niet moeilijk.

Het aanmaken van een eigen startpagina is bij de meeste websites gratis. Een randvoorwaarde is soms dat u een minimum aantal links toevoegt. Dit staat dan vaak in de voorwaarden van de website. Het kan zijn dat uw dochterpagina wordt verwijderd, wanneer uw pagina op een bepaald tijdstip niet aan die voorwaarde voldoet.