Menu

Een eigen startpagina samenstellen

Diverse redenen zijn er mogelijk voor het bouwen van uw eigen startpagina. De motivatie kan betrekking hebben op een hobby. Geld willen verdienen kan ook een drijfveer zijn. Verder kunt u de wens hebben om simpelweg uw favoriete websites ergens online te plaatsen.

De eerste stap omvat het kiezen van een geschikte startpagina websites waarop u een dochterpagina gaat aanmaken. Verder zult u zich moeten beramen op een naam voor het subdomein waarmee uw startpagina te bereiken zal zijn. Verder is een werkend e-mailadres nodig omdat u in veel gevallen uw e-mailadres moet bevestigen.

Op een startpagina maakt u categorieën aan en in deze categorieën plaatst u de links. Dit is bedoeld om enige structuur aan te brengen op uw startpagina. Zo kan de keuze worden gemaakt om de links op onderwerp te groeperen.

Lees de pagina Beheer van uw linkpagina door om meer over startpagina’s te weten te komen. Het artikel biedt een goed startpunt voor het aanmaken van uw eigen startpagina. Maar u moet wel weten wat u precies moet doen.

Er zitten geen kosten verbonden aan het beginnen van uw eigen startpagina. Een randvoorwaarde is soms dat u een minimum aantal links toevoegt. Dit staat dan vaak in de voorwaarden van de website. Het is verstandig om voldoende links toe te voegen, om verwijdering of het inactief stellen van uw startpagina tegen te gaan.