Menu

Een eigen startpagina

Met een eigen startpagina kunt u alle kanten op. Allereerst is het leuk om een pagina te hebben met links omtrent uw interessegebied. Uw eigen website kunt u er bijvoorbeeld mee promoten. Het is zelfs mogelijk wat extra inkomsten met een startpagina te genereren. Er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een eigen startpagina. Een aantal sites bieden de mogelijkheid aan.

Aanmaken van een startpagina kan door u bij een dergelijke website te registreren. Het bouwen van de startpagina gebeurt in een speciaal controlepaneel waar u na registratie toegang toe krijgt. Er wordt soms een e-mail gestuurd die u moet bevestigen via een link. U kunt dan pas inloggen nadat u op de bevestigingslink geklikt heeft.

Een andere optie is uw eigen startpagina website beginnen. Dit kan met een startpaginascript. U kunt Aanmelden startpagina lezen om meer te weten te komen over startpaginascripts. Een startpagina script is doorgaans niet duur. Ook het installeren is vaak niet moeilijk. Ook de hosting en de domeinnaam die u ervoor nodig heeft hoeven niet veel te kosten.

Veel startpagina scripts hebben ongeveer dezelfde werking. U kunt meerdere rubrieken aanmaken. Voor iedere link kunt u een rubriek of categorie kiezen. Soms mag u ook tekst of een afbeelding plaatsen in uw rubrieken. Via een speciaal linksuggestieformulier kan het bezoek van uw dochterpagina een link ter beoordeling aanbieden waarna u de link eventueel kunt plaatsen.