Menu

Een mooie startpagina maken

Voor bedrijven is online gevonden worden altijd goed. De online vindbaarheid van uw website en bedrijf kan worden vergroot met startpagina’s. Ook uiterst effectief is een complete startpagina website die naar uw site linkt. Wilt u het goed aanpakken dan zet u in op beide opties. U kunt een eigen startpagina gratis maken op een flink aantal websites, die u via Google eenvoudig kunt vinden.

Het is dan wel onbekend hoe lang uw startpagina online blijft. De websitebeheerder kan uw dochterpagina verwijderen wanneer hij dat wil. Hij hoeft daarvoor geen reden op te geven. Er geldt vaak een minimumeis voor het aantal links op de pagina. Na enige tijd kan men besluiten uw pagina uit de lucht te halen wanneer er op dat moment nog steeds niet aan de voorwaarde wordt voldaan.

Wilt u er meer over lezen, dan verwijzen we u graag naar het artikel Eigen startpagina maken. Er zijn verschillende tips te vinden voor een goede startpagina. U concurreert met uw startpagina met alle andere interessante pagina’s. U moet de aandacht van de bezoeker naar uw pagina zien te trekken. Extra afbeeldingen en informatieve teksten toevoegen kan helpen om hem voor de bezoeker interessant te houden.

Het is ook mogelijk een hele startpagina website samen te stellen. Over de gehele website heeft u dan de volledige controle. Een ander kan geen dochterpagina die van u is, op uw eigen website verwijderen. U wilt niet altijd zo veel mogelijk links op uw pagina. Soms wilt u juist weinig links en veel tekst erop. Aan een voorwaarde om minimaal 20 links toe te voegen, kan dan niet worden voldaan. Met een eigen startpagina website bepaalt u zelf hoe u het indeelt.