Menu

Een mooie startpagina maken

U kunt verschillende drijfveren hebben voor het aanmaken van uw eigen startpagina. Een bepaalde hobby hebben waarover u informatie online wilt zetten kan een reden zijn. Geld willen verdienen kan ook een drijfveer zijn. Maar uw favorieten willen bewaren op een algemene startpagina kan ook een reden zijn.

De eerste stap omvat het kiezen van een geschikte startpagina websites waarop u een dochterpagina gaat aanmaken. Daarnaast is het van belang dat u een naam verzint voor het subdomein van uw linkpagina. Zorg dat u het juiste e-mailadres opgeeft, want deze moet vaak na de aanmelding worden bevestigd.

U kunt pas links aan uw startpagina toevoegen, voordat u één of meer categorieën heeft aangemaakt. Op deze manier brengt u een bepaalde structuur op de startpagina aan. Links over een bepaald onderwerp kunnen zo bij elkaar worden geplaatst.

U kunt meer over het aanmaken van uw eigen dochterpagina te weten komen door het artikel hoe maak ik een startpagina door te nemen. Omdat u straks weet hoe u precies een startpagina moet aanmaken en vult, zal het u gemakkelijk afgaan. Het is niet zo heel ingewikkeld om uw eigen startpagina aan te maken.

Het maken van een eigen startpagina kan kosteloos. Bij sommige websites stelt men wel de plaatsing van een minimum aantal links als randvoorwaarde. Uw startpagina moet dan op een bepaalde datum een bepaald aantal links hebben, anders wordt deze op inactief gesteld.