Menu

Een mooie startpagina op touw zetten

Wilt u online meer zichtbaar zijn, dan is het aanmaken van een startpagina een goede optie. Uiteraard is een volledige startpagina website ook mogelijk. Over de mogelijkheden kunt u hier meer lezen. Natuurlijk hebben beide opties zo zijn voor- en nadelen. Een mogelijkheidheid is natuurlijk ook om het allebei te doen. U heeft dan een eigen startpagina website en een aantal gratis dochterpagina’s op andere sites. U combineert de opties dan gewoonweg.

Een gratis startpagina kunt u op diverse sites samenstellen. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan heeft u dan echter niet in de hand. Wie weet stopt men morgen wel met de volledige startpagina website. Niet zelden blijkt een startpagina te worden verwijderd zonder een echt duidelijke reden. Soms moet er minstens een bepaald aantal links op uw startpagina staan. Anders wordt uw startpagina uit de lucht gehaald.

Het artikel 1dag per week - Startpaginascript bevat goede informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Het artikel bevat goede tips die u zo in de praktijk kunt inzetten. Door de juiste dingen te doen, kunt u uw startpagina onderscheidend maken. U kunt de informatie in het artikel zien als een handreiking.

Een eigen startpagina website neerzetten is ook een mogelijkheid. Daarmee heeft u ook een stukje zekerheid: de hosting aanbieder zal niet zomaar uw website of een dochterpagina weghalen wanneer u netjes voor uw hosting betaalt. Soms wilt u veel tekst en weinig links op de startpagina plaatsen. In het geval u een minimum aantal links dient te plaatsen op uw startpagina, is deze stijl van dochterpagina’s opbouwen niet mogelijk. Wanneer u een eigen startpagina website heeft is er niemand die een dergelijke minimumeis bij u kan neerleggen. Vanzelfsprekend kan een startpagina met een beperkt aantal goede links een stuk waardevoller zijn dan een startpagina met veel links met veel mindere kwaliteit.