Menu

Een mooie startpagina op touw zetten

Weet u een aantal interessante sites zo uit uw hoofd op te noemen, dan kan het leuk zijn eens een startpagina te maken waarop u deze sites vermeldt. Een beloning voor deze inspanning kan worden gerealiseerd door een affiliate banner of Google Adsense op uw startpagina zodat u er periodieke inkomsten uit kunt halen. Het aanmaken van een startpagina is daarbij een slim idee. Middels het aanmaken van rubrieken kunt u de links groeperen op onderwerp. U ondersteunt met uw startpagina mensen die naar specifieke informatie op zoek zijn.

Uiteraard is het fijn wanneer er een beloning staat tegenover de tijd die u heeft gestopt in het bouwen van de startpagina. U kunt dit realiseren door inkomsten via uw startpagina te genereren. Zo kunt u een advertentie op de startpagina plaatsen. Bijvoorbeeld met behulp van banners of een Google Adsense advertentieblok op uw site.

Er is wel meer mogelijk met een eigen startpagina. Het artikel Beheer linkpagina gaat tevens over het aanmaken van een startpagina en is het doornemen waard. U kunt startpagina dochters ook prima inzetten om uw eigen website bekend te maken in de zoekmachines en bij de Nederlandse websurfer. Wat ook interessant voor u kan zijn, is een startpagina script. Hiermee zet u een complete startpagina website online. Dat is nog beter want dan heeft u zelf in de hand of een dochterpagina lang blijft bestaan of niet. Uw website zal extra groeien wanneer uw bezoekers ook regelmatig een interessante startpagina aanmaken.