Menu

Een mooie startpagina samenstellen

Wellicht bent u van plan wat actiever te worden online. Startpagina’s kunnen helpen om uw zakelijke website beter vindbaar te maken. Een eigen startpagina website met links naar uw website is ook een goede zet. Uiteraard is het mogelijk om beide mogelijkheden in te zetten. Het aanmaken van een startpagina is kosteloos op een groot aantal sites.

Hoe lang uw pagina blijft voortbestaan is dan wel onbekend. De startpagina waar u veel tijd in gestoken heeft, kan immers zomaar verwijderd worden door de beheerder. Het komt voor dat er een minimum aantal links moet worden toegevoegd op uw dochterpagina. Bij een aantal websites wordt uw startpagina verwijderd wanneer deze niet aan de voorwaarde voldoet na een bepaald aantal dagen.

Wilt u er meer over lezen, dan verwijzen we u graag naar het artikel http://mythailand.ru/album/617462. Tevens vindt u er verwijzingen naar andere artikelen hierover. Online is onderscheidend zijn van groot belang. Ziet uw pagina er niet interessant uit? Dan wordt deze door de meerderheid van de bezoekers binnen een aantal seconden al weggeklikt. Naast links kunt u de startpagina interessanter maken met informatieve teksten en afbeeldingen.

Verder is zelf een startpagina website bouwen ook een optie. U kunt dan alles aanpassen van de website. Iemand anders heeft dan niet de bevoegdheid om een pagina van uw website te verwijderen. U wilt niet altijd zo veel mogelijk links op uw pagina. Soms wilt u juist weinig links en veel tekst erop. In dat geval kunt u niet voldoen aan een voorwaarde over het aantal links op uw pagina. Met een eigen startpagina website bepaalt u zelf hoe u het indeelt.