Menu

Een Nederlandse startpagina bouwen

Wilt u een eigen website, dan zou u ook kunnen overwegen om een eigen startpagina te maken. Een complete website met dochterpagina’s behoort ook tot de mogelijkheden. U vindt in dit artikel over de twee mogelijkheden meer informatie. En met alles is het zo dat beide opties plus- en minpunten hebben. Een mogelijkheidheid is natuurlijk ook om het allebei te doen. U heeft dan een eigen startpagina website en een aantal gratis dochterpagina’s op andere sites. U kunt de opties simpelweg combineren.

Het is op diverse sites mogelijk om uw eigen gratis startpagina aan te maken. Het nadeel van een startpagina op de website van derden, is dat u niet weet hoelang de startpagina blijft voortbestaan. Wie weet stopt men morgen wel met de volledige startpagina website. De beheerder kan zomaar besluiten dat uw startpagina niet bij de website past en de startpagina verwijderen. In best wat gevallen is het verplicht om minstens een bepaalde hoeveelheid links op uw startpagina te plaatsen. Wanneer na enige nog niet aan die voorwaarde wordt voldaan, wordt de startpagina verwijderd.

U zou Een eigen startpagina op touw zetten kunnen doornemen wanneer u meer wilt leren over het aanmaken van een eigen startpagina. Het artikel bevat goede tips die u zo in de praktijk kunt inzetten. Door de juiste dingen te doen, kunt u uw startpagina onderscheidend maken. U kunt de informatie in het artikel zien als een handreiking.

Zelf een startpagina website beginnen ligt ook binnen de mogelijkheden. Daar is het een goed moment voor, want momenteel zijn veel startpagina’s in het bezit van een enkel bedrijf. U heeft dan zelf de controle over de volledige site. Misschien wilt u dat elke startpagina slechts een beperkt aantal links bevat. En juist veel informatieve tekst. Iets dat juist veel slimmer is om te doen. Dit is onmogelijk wanneer het verplicht is om minimaal 20 links te plaatsen. Niemand kan een dergelijke voorwaarde stellen aan een website die van u is. Daarbij kan een startpagina met 3 links naar goede artikelen waardevoller zijn dan een startpagina met 50 links naar slechte artikelen.