Menu

Een Nederlandse startpagina bouwen

U kunt een startpagina zien als een online catalogus. Een startpagina websites bestaat meestal uit diverse dochterpagina’s. Men heeft per thema vaak een dochterpagina ingericht. Een nieuwe startpagina maakt u gratis aan. Websites hiervoor kunt u in Google zonder al te veel moeite vinden.

Het is overigens best toegestaan om over meer onderwerpen links op uw startpagina toe te voegen. U mag namelijk best een favorieten startpagina maken. Hierop vindt u in veel gevallen links omtrent diverse onderwerpen. Aan te raden is om u per rubriek op slechts een enkel onderwerp te richten.

Wilt u meer lezen over het aanmaken van een nieuwe startpagina, dan willen we u verwijzen naar Een nieuwe startpagina online zetten. Ook staan er tips om de kwaliteit van uw startpagina te waarborgen. Voor het opzetten van een eigen website met dochterpagina’s kunt u een startpagina script gebruiken. Er is vrij kort geleden nog een modern script uitgekomen. U zult wanneer u het zelf bouwt, veel tijd kwijt zijn. Een startpaginascript lost veel dingen waar u dan tegenaan zou lopen, al voor u op.

Probeer te zorgen dat er relevante links op de startpagina staan. Tegenwoordig is het van belang om onderscheidend te zijn. Het kan nuttig zijn om naast links ook wat plaatjes en informatieve teksten te plaatsen. Het zal u wellicht opgevallen zijn dat de meeste startpagina’s enkel links bevatten. U kunt uw startpagina uniek maken door het anders aan te pakken dan de rest.

Wordt uw startpagina goed bezocht, dan is de plaatsing van advertenties of affiliate banners het overwegen waard. Hier zijn diverse mogelijkheden voor. Komen er veel bezoekers op uw pagina, dan is het zeker interessant om hier eens over na te denken.