Menu

Een Nederlandse startpagina maken

Het aanmaken van een startpagina is een goede optie om uw online zichtbaarheid te vergroten. En u kunt zelfs een volledige startpagina website oprichten. In dit artikel leest u over beide opties meer. Er is een scala aan argumenten te bedenken waarom het ene beter is dan het andere. Kunt u niet kiezen dan kunt u natuurlijk allebei doen: zowel uw eigen startpagina website als een aantal gratis startpagina’s op bestaande sites aanmaken. Dan kiest u niet tussen twee mogelijkheden, maar maakt u van beiden gebruik.

Een eigen startpagina kunt u kosteloos maken op diverse websites. Een minpunt is echter wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina zal bestaan. Men kan zomaar besluiten om te stoppen met de volledige website. Alle dochterpagina’s gaan dan ook offline. Het zal niet de eerste keer zijn dat een startpagina om een onduidelijke reden wordt verwijderd. Er geldt soms een minimumeis voor wat betreft het aantal links op uw nieuwe startpagina. Als een startpagina niet aan deze minimumeis voldoet, kan men besluiten om de startpagina te verwijderen. In bijna alle gevallen verwijdert men de startpagina dan ook.

Meer informatie over het samenstellen van uw eigen startpagina kunt u vinden in Uw Nederlandse startpagina bouwen. Met de juiste informatie zal het uw snel lukken een aantal goede startpagina’s in elkaar te zetten. Het is belangrijk om de startpagina kwalitatief goed in elkaar te zetten. De pagina bevat voldoende tips om dit te realiseren.

Tenslotte kunt u ook vrij eenvoudig zelf een startpagina website bouwen. Kiest u voor deze optie, dan krijgt u zelf de controle over de volledige startpagina website. U kunt de wens hebben om een grote hoeveelheid tekst te plaatsen op een startpagina. En juist weinig links. Dit wordt lastig wanneer een minimumeis geldt voor het aantal links op een dochterpagina. Niemand kan een dergelijke voorwaarde stellen aan een website die van u is. De kwaliteit van de vermelde websites zal daarbij ook een rol spelen.