Menu

Een Nederlandse startpagina maken

Weet u een aantal interessante sites zo uit uw hoofd op te noemen, dan kan het leuk zijn eens een startpagina te maken waarop u deze sites vermeldt. Pakt u dat goed aan dan kunt u zelfs inkomsten hieruit genereren door een affiliate banner of advertenties van bijvoorbeeld Google Adsense te plaatsen op uw linkpagina. Een startpagina is een linkpagina met uitgebreide mogelijkheden. Door slim gebruik te maken van rubrieken op uw startpagina kunt u de links op onderwerp sorteren. Met uw startpagina helpt u de zoekmachines een handje met het koppelen van sites aan het juiste onderwerp en zo helpt u ook de websurfer.

Uiteraard is het fijn wanneer er een beloning staat tegenover de tijd die u heeft gestopt in het bouwen van de startpagina. Een startpagina biedt mogelijkheden voor het genereren van extra inkomen. Zo kunt u een advertentie op de startpagina plaatsen. Bijvoorbeeld met behulp van banners of een Google Adsense advertentieblok op uw site.

Er is wel meer mogelijk met een eigen startpagina. Een informatiebron die we u niet willen onthouden is Eigen startpagina. Een eigen startpagina biedt u tevens de mogelijkheid om de vindbaarheid van uw eigen website te vergroten. Het gebruik van een startpaginascript is doorgaans ook erg interessant. Daarmee is het mogelijk om zonder technische kennis een startpagina website te maken. In dat geval laat u uw aangemaakte startpagina dochters niet aan hun lot over. Maken uw bezoekers regelmatig een startpagina aan met interessante links, dan zorgt dit voor extra snelle groei.