Menu

Een Nederlandse startpagina samenstellen

Weet u wat een startpagina is? Dat is een online gids voor websites. Een startpagina websites bestaat meestal uit diverse dochterpagina’s. Per onderwerp is er doorgaans een dochterpagina aangemaakt. Het samenstellen van een nieuwe startpagina is gratis. Websites waar u een startpagina kunt aanmaken zijn via de zoekmachines te vinden.

Het is echter geen verplichting om links over een enkel onderwerp te plaatsen. U mag ook een algemene startpagina maken. Daarop staan vaak links naar verschillende onderwerpen. Dan is het wel handig om een rubriek per onderwerp te maken.

Wilt u meer lezen over het aanmaken van een nieuwe startpagina, dan willen we u verwijzen naar Beheer startpagina. Het bevat ook tips om de kwaliteit van uw pagina hoog te houden. Een startpaginascript kan u helpen bij het opzetten van een eigen startpagina website. Een modern startpaginascript is niet zo lang geleden uitgekomen. U zult wanneer u het zelf bouwt, veel tijd kwijt zijn. Veel technische issues die u bij zelf programmeren tegenkomt. daar heeft een startpaginascript al een oplossing voor.

Aan te raden is om de relevantie van de links hoog te houden. Vandaag de dag is het onderscheid maken belangrijk. U onderscheiden kan door ook wat informatieve tekst op uw startpagina toe te voegen. Veel paginabeheerders voegen namelijk alleen links toe aan hun startpagina. U kunt uw startpagina uniek maken door het anders aan te pakken dan de rest.

Wordt uw startpagina goed bezocht, dan is de plaatsing van advertenties of affiliate banners het overwegen waard. Hier zijn diverse mogelijkheden voor. Komen er veel bezoekers op uw pagina, dan is het zeker interessant om hier eens over na te denken.