Menu

Een Nederlandse startpagina samenstellen

Een startpagina script maakt het mogelijk om zonder technische kennis aanpassingen aan uw startpagina te verrichten. Een eigen startpagina opstellen kan bij een aantal websites die via de zoekmachines eenvoudig zijn te vinden. Houd er wel rekening mee dat u een startpagina ook regelmatig moet bijhouden. Verwijdering van niet werkende links is iets wat veel mensen vergeten, maar toch belangrijk is. Plaats zo nu en dan wat nieuwe links.

U kunt per onderwerp een dochterpagina aanmaken. Deelonderwerpen kunnen met behulp van rubrieken op de pagina overzichtelijk worden weergegeven. Bijvoorbeeld een pagina over Aziƫ kan per land een rubriek hebben.

Het komt voor dat er advertenties worden weergegeven op uw nieuwe startpagina. Om ze weg te halen dient u een bedrag te betalen. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. Het is aan u of u ze laat staan of laat weghalen. Plaatst u naast links ook plaatjes, dan voegt u extra waarde aan uw dochterpagina toe. Wilt u meer handige tips, lees dan ook het artikel startpagina script eens.

Het is namelijk zo dat de meerderheid alleen maar links plaatst. Met een eigen startpagina website kunt u nog meer voordeel hebben. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. Er is dan ook een stuk meer gegarandeerd. Staat uw startpagina op de website van iemand anders en stopt diegene ermee, dan bestaat uw pagina ook niet meer.