Menu

Een Nederlandse startpagina samenstellen

Misschien wilt u meer gaan ondernemen via het internet. De online vindbaarheid van uw website en bedrijf kan worden vergroot met startpagina’s. Ook uiterst effectief is een complete startpagina website die naar uw site linkt. Wilt u het goed aanpakken dan zet u in op beide opties. Een eigen startpagina kan op een aantal startpagina websites gratis worden samengesteld.

Het is dan wel onbekend hoe lang uw startpagina online blijft. Wanneer de beheerder vindt dat uw startpagina niet bij zijn website past, kan hij uw startpagina offline halen. Er geldt vaak een minimumeis voor het aantal links op de pagina. Na enige tijd kan men besluiten uw pagina uit de lucht te halen wanneer er op dat moment nog steeds niet aan de voorwaarde wordt voldaan.

Wilt u er meer over lezen, dan verwijzen we u graag naar het artikel Aanmelden Startpagina. Tevens vindt u er verwijzingen naar andere artikelen hierover. Uw startpagina moet concurreren met de andere pagina’s. Binnen slechts enkele seconden weet de bezoeker of hij op de pagina gaat blijven. Interessanter maken van de startpagina kan met het toevoegen van informatieve teksten en videomateriaal.

Het is ook mogelijk een hele startpagina website samen te stellen. Letterlijk alles aan de website kunt u dan eenvoudig aanpassen. Een ander heeft dan geen mogelijkheid om een startpagina van u te verwijderen. Het kan zomaar zijn dat u juist veel tekst en video’s op uw startpagina wilt plaatsen. En slechts een handjevol links. In dat geval kunt u niet voldoen aan een voorwaarde over het aantal links op uw pagina. De indeling bepaalt u helemaal zelf wanneer u een eigen website met dochterpagina’s heeft.