Menu

Een Nederlandse startpagina samenstellen

Voor het maken van een online overzicht van links kunt u gebruik maken van een startpagina script. Het zelf samenstellen van een startpagina kan kosteloos op een groot aantal sites. Uw startpagina updaten om de zoveel tijd is dan ook van belang. Links die het niet meer doen, moeten eraf gehaald worden. Het is goed om ook regelmatig nieuwe links aan uw startpagina toe te voegen.

Ieder thema heeft op veel startpagina websites een eigen dochterpagina. Deelonderwerpen kunnen met behulp van rubrieken op de pagina overzichtelijk worden weergegeven. Heeft u een startpagina over Aziƫ, dan kunt u bijvoorbeeld voor ieder land een categorie aanmaken.

In een aantal gevallen worden er advertenties op uw pagina getoond. Om ze weg te halen dient u een bedrag te betalen. In principe kunt u ze laten staan. Maar u kunt dit bedrag altijd betalen wanneer u zich aan de advertenties stoort. Om onderscheidend te zijn kunt u videomateriaal en teksten op uw startpagina plaatsen. Wilt u meer handige tips, lees dan ook het artikel Maak uw eigen startpagina eens.

De meeste mensen plaatsen alleen links op hun pagina dus met wat stukken tekst ziet uw pagina er anders uit dan die van anderen. Zelf een startpagina website opzetten is natuurlijk ook een idee. U kunt dan op elke dochterpagina toevoegen wat u wilt omdat het uw eigen website is. U bouwt er een stukje garantie mee in. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan is namelijk niet bekend, wanneer deze op de website van iemand anders is aangemaakt.