Menu

Een Nederlandse startpagina samenstellen

Kent u veel websites dan is het wellicht een idee om eens een startpagina aan te maken. Een startpagina bestaat uit links naar interessante sites. Met uw startpagina helpt u met het vervullen van een specifieke informatiebehoefte.

Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw inspanning u ook iets oplevert? Zorgen dat u voor het maken en beheren van de dochterpagina wordt beloond, kan door inkomsten te genereren via deze pagina. Zo kunt u een advertentie op de startpagina plaatsen. U kunt affiliate links plaatsen naar producten.

Een of meer eigen startpagina dochters beheren kan dus best wat opleveren. Wilt u meer over een eigen startpagina aanmaken lezen, dan kunt u Handleidingen eens doornemen. Uiteraard bent u niet gebonden aan alleen links naar websites van derden.

Verder bestaat er nog het startpaginascript. Een startpaginascript is een stuk software om zelf een startpagina website online te plaatsen. U bent dan niet afhankelijk van anderen. U geeft met uw eigen website ook uw bezoekers de mogelijkheid om een startpagina aan te maken.