Menu

Een nieuwe startpagina bouwen

Diverse redenen zijn er mogelijk voor het bouwen van uw eigen startpagina. Mogelijk wilt u een startpagina opzetten met links omtrent uw hobby. Wat ook een drijfveer kan zijn is de wens om extra inkomsten te genereren. Eenvoudig uw favorieten online plaatsen kan natuurlijk ook een drijfveer zijn.

Stap 1 is het uitkiezen van een goede portal website waarop u de startpagina gaat aanmaken. Daarnaast is het van belang dat u een naam verzint voor het subdomein van uw linkpagina. Vervolgens is het ook belangrijk dat u een e-mailadres opgeeft dat werkt.

Startpagina’s bestaan uit rubrieken en in deze rubrieken worden de links opgenomen. Op deze manier brengt u een bepaalde structuur op de startpagina aan. Links die over een bepaald onderwerp gaan, kunt u zo in dezelfde rubriek plaatsen.

Over het aanmaken van een startpagina kunt u meer lezen in het artikel Nieuwe startpagina. Met voldoende kennis bouwt u binnen een handomdraai straks uw eigen startpagina. Het samenstellen van een eigen startpagina is niet zo ingewikkeld.

U kunt uw eigen dochterpagina op verschillende websites kosteloos aanmaken. Wel wordt er bij sommige startpagina sites een bepaald aantal links op uw startpagina als voorwaarde gesteld. Voldoet u daar niet aan, dan kan men uw startpagina op non-actief stellen.