Menu

Een nieuwe startpagina online zetten

Een dochterpagina op een Nederlandse startpagina website aanmaken is prima te doen. Het registreren van een nieuwe startpagina kan op een groot aantal websites. Dit kan meestal gratis. Na de registratie van een account kunt u zelf een startpagina aanmaken en vullen met interessante links.

Registratie gebeurt door middel van een aanmeldformulier op de startpagina website. Heeft u een account dan is het simpel om ook een startpagina aan te maken. Voor uw nieuwe startpagina mag u zelf de URL van het subdomein kiezen. Meestal moet u ook een titel invoeren. Een eigen startpagina aanmaken is dus eigenlijk niet zo heel moeilijk.

U kunt op uw startpagina verschillende categorie├źn aanmaken. Deze worden zichtbaar als blokken op de startpagina waarin de links worden geplaatst. Bij een aantal websites is het toegestaan om plaatjes en tekst in de rubrieken te plaatsen. Op een aantal startpagina websites kunt u op deze manier reclamemateriaal toevoegen. Een inkomen genereren met uw dochterpagina wordt zo mogelijk. Op de pagina Aanmelden startpagina leest u meer over de mogelijkheden die een eigen startpagina u biedt.

Met sommige scripts kunt u links verkopen op uw startpagina website. Is de betaling succesvol verlopen, dan ziet het script dit in veel gevallen. Meestal wordt dan ook de link gelijk aan de website toegevoegd. Met eigen webhosting kunt u een dergelijke website opzetten. Verder heeft u een startpaginascript nodig om op deze hosting te installeren. U heeft veel meer controle wanneer u zelf hosting heeft waarop een startpagina website draait. U hoeft dan ook niet te voldoen aan voorwaarden, waar bij andere websites soms wel sprake van is. U heeft het dan volledig zelf voor het zeggen.