Menu

Een nieuwe startpagina online zetten

Kent u veel websites dan is het wellicht een idee om eens een startpagina aan te maken. Op een startpagina kunt u links naar interessante websites aanmaken. Uw startpagina zorgt ervoor dat iemand die op zoek is naar bepaalde informatie, deze sneller kan vinden.

Het is dan wel fijn wanneer u voor het maken en onderhouden van de startpagina beloond wordt. U kunt zorgen dat u extra inkomen via de startpagina genereert. Zo zorgt u voor een beloning voor uw werk. Zo kunt u een advertentie op de startpagina plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld via een banner of een Adsense blokje.

Een of meer eigen startpagina dochters beheren kan dus best wat opleveren. Meer over de mogelijkheden leest u op de pagina Eigen startpagina online zetten. Uiteraard bent u niet gebonden aan alleen links naar websites van derden.

Iets anders wat u eens in Google zou moeten opzoeken is “startpagina script”. U kunt dan zelf een startpagina website online plaatsen. U bent dan niet afhankelijk van anderen. Heeft u gemotiveerde bezoekers die ook regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken op uw website, dan zal uw website snel groeien.