Menu

Een nieuwe startpagina samenstellen

Met een startpaginascript kunt u het beheer van een startpagina gemakkelijk doen. Een eigen startpagina opstellen kan bij een aantal websites die via de zoekmachines eenvoudig zijn te vinden. Uw startpagina moet wel zo nu en dan bijgewerkt worden. Het is zaak dat niet meer werkende links verwijderd worden. Plaats zo nu en dan wat nieuwe links.

Veel website zullen de dochterpagina’s naar een thema hebben genoemd. Deelonderwerpen kunnen met behulp van rubrieken op de pagina overzichtelijk worden weergegeven. Bijvoorbeeld een pagina over Azië kan per land een rubriek hebben.

Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Voor een klein bedrag kunt u de advertenties dan laten weghalen. Het laten weghalen van de advertenties is niet noodzakelijk. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. Plaatst u naast links ook videomateriaal, dan voegt u extra waarde aan uw dochterpagina toe. Het artikel Maak een eigen startpagina voorziet u van nog meer tips.

Want veel dochterpagina’s bevatten alleen maar links. Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om een eigen startpagina website te maken. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. Hiermee bouwt u een garantie in. Want als u op de website van derden een pagina heeft, weet u nooit hoe lang deze blijft bestaan.