Menu

Een nieuwe startpagina samenstellen

Een startpaginascript kan u helpen bij het opstellen van een online link catalogus. Een eigen startpagina opstellen kan bij een aantal websites die via de zoekmachines eenvoudig zijn te vinden. Zo nu en dan uw startpagina up-to-date maken is dan wel iets wat erbij komt kijken. Dode links moeten zo nu en dan worden verwijderd. En af en toe wat nieuwe links toevoegen is ook goed.

Veel website zullen de dochterpagina’s naar een thema hebben genoemd. Op de dochterpagina kan met behulp van rubrieken een indeling in deelonderwerpen gemaakt. Bijvoorbeeld een pagina over Azië kan per land een rubriek hebben.

Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Betaalt u een klein bedrag, dan worden de advertenties weggehaald. In principe kunt u ze laten staan. Het is aan u of u ze laat staan of laat weghalen. Om onderscheidend te zijn kunt u videomateriaal en teksten op uw startpagina plaatsen. In Beheer van een startpagina vindt u meer van dergelijke tips.

De meeste mensen plaatsen alleen links op hun pagina dus met wat stukken tekst ziet uw pagina er anders uit dan die van anderen. Met een eigen startpagina website kunt u nog meer voordeel hebben. U heeft dan zelf de volledige controle over de website. U bouwt er een stukje garantie mee in. Want als u op de website van derden een pagina heeft, weet u nooit hoe lang deze blijft bestaan.