Menu

Een nieuwe startpagina samenstellen

Voor het aanmaken van uw eigen dochterpagina op een startpagina website kunt u diverse redenen hebben. De motivatie kan betrekking hebben op een hobby. Wat ook een drijfveer kan zijn is de wens om extra inkomsten te genereren. Maar uw favorieten willen bewaren op een algemene startpagina kan ook een reden zijn.

Stap 1 is het uitkiezen van een goede portal website waarop u de startpagina gaat aanmaken. Ook zult u een naam voor het subdomein van uw dochterpagina moeten bedenken. U zult ook een goed werkend e-mailadres moeten hebben. Vaak moet u dit e-mailadres bevestigen.

Voordat u een link kunt toevoegen, zult u een rubriek moeten aanmaken op uw nieuwe startpagina. U kunt uw dochterpagina zo voorzien van een bepaalde structuur. U kunt de links bijvoorbeeld sorteren op onderwerp.

Op de pagina Uw Nederlandse startpagina maken vindt u meer informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Via de informatie legt u een gedegen basis om straks uw eigen startpagina in elkaar te kunnen zetten. Uw eigen startpagina samenstellen is geen rocket science.

U hoeft geen kosten te maken voor het maken van uw eigen startpagina. Soms is het toevoegen van een bepaald aantal links als minimum een harde eis die door de beheerders van de website wordt gesteld. Het kan zijn dat uw dochterpagina wordt verwijderd, wanneer uw pagina op een bepaald tijdstip niet aan die voorwaarde voldoet.