Menu

Een startpagina online zetten

Wilt u een eigen website, dan zou u ook kunnen overwegen om een eigen startpagina te maken. Vanzelfsprekend behoort ook een eigen startpagina website tot de opties. Via dit artikel komt u over de mogelijkheden meer te weten. Voor beide opties zijn goede argumenten te verzinnen. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een startpagina website hebben en op een aantal gratis sites een eigen startpagina. U kunt de opties simpelweg combineren.

Een gratis startpagina kunt u op diverse sites samenstellen. U heeft dan echter niet in de hand hoe lang uw startpagina in de lucht blijft. Wie weet stopt men morgen wel met de volledige startpagina website. De beheerder kan uw startpagina gewoon verwijderen zonder opgaaf van reden. Er geldt soms een minimumeis voor wat betreft het aantal links op uw nieuwe startpagina. Doet u dat niet, dan gaat de startpagina offline na enige tijd.

Het artikel Uw eigen startpagina samenstellen bevat goede informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Het helpt u om voorbereid te werk te gaan. Wanneer uw startpagina kwalitatief goed in elkaar steekt, bevordert dit de vindbaarheid van uw startpagina. Met de juiste tips stelt u moeiteloos een goede startpagina samen.

Omdat momenteel veel startpagina websites op elkaar lijken, is het een perfect moment om zelf een startpagina website te beginnen waarbij u een geheel eigen stijl aanhoudt. U heeft dan zelf de controle over de volledige site. Het kan juist slim zijn om veel tekst en weinig links op een dochterpagina te plaatsen. Wanneer er een minimumeis van 30 links geldt, dan is het niet mogelijk om op deze manier te werk te gaan. Een dergelijke voorwaarde kan niet worden gesteld wanneer het om uw eigen website gaat. De kwaliteit van de vermelde websites zal daarbij ook een rol spelen.