Menu

Eigen startpagina

Met een eigen dochterpagina op een startpagina website kunt u een aantal dingen doen. Een startpagina is handig om uw favoriete websites op te slaan. Websites van uzelf kunt u er gemakkelijk mee promoten. Het is zelfs mogelijk wat extra inkomsten met een startpagina te genereren. Er zijn verschillende websites waar u kosteloos een startpagina maakt.

Registreren van een startpagina kan doorgaans via een registratieformulier op een startpagina website. In een speciaal beheergedeelte kunt u dan uw startpagina aanmaken. Er wordt soms een e-mail gestuurd die u moet bevestigen via een link. Voordat u op de link heeft geklikt kunt u niet inloggen.

Het beginnen van uw eigen website met dochterpagina’s die uw bezoekers kunnen beheren is een andere mogelijkheid. Dit kan met een startpaginascript. U kunt Eigen startpagina lezen om meer te weten te komen over startpaginascripts. Het installeren van een dergelijk script is vaak zo gepiept. Kosten voor hosting en het domein zijn prima te doen.

Bijna alle startpagina websites werken op eenzelfde manier. Een link moet doorgaans in een bepaalde rubriek worden geplaatst. Soms mag u ook tekst of een afbeelding plaatsen in uw rubrieken. Bezoekers kunnen een linksuggestie indienen waarna u kunt besluiten om een link te plaatsen of af te wijzen.