Menu

Eigen startpagina maken met het startpagina script

Voor webmasters biedt een eigen startpagina een goede kans om de online vindbaarheid te verhogen. U mag op een startpagina namelijk links plaatsen naar andere websites. Links verwezenlijken een stijging van uw positie in de zoekresultaten van de zoekmachines. Er zitten geen kosten verbonden aan het beheren van een startpagina. Op verschillende websites kunt u zich zonder veel moeite registreren.

Een interessante mogelijkheid is de mogelijkheid om met uw dochterpagina geld te verdienen. En dat terwijl u niet te maken heeft met kosten. U kunt betaald krijgen wanneer u een link voor iemand plaatst. Een voorwaarde is dan wel dat u uw dochterpagina serieus bijhoudt.

Er is een scala aan mogelijkheden. Dan heeft u echt uw eigen platform. Via Wat is een startpagina script? kunt u meer informatie krijgen over het Startpagina Script. Hiermee kunt u een eigen startpagina website opzetten. Mensen die geen verstand van opmaak hebben, die hebben erg veel aan dit script.

Draait u zelf een startpagina script dan beheert u een gehele startpagina website. Via het artikel “Maak je eigen startpagina” kunt u daar meer over te weten komen. Een startpagina kan extra inkomsten binnenhalen. Met behulp van banners kunt u adverteren. U kunt Google Adsense plaatsen. Ook betalen er voldoende bedrijven voor plaatsing van een link naar hun website op uw startpagina. Dus u kunt gewoon het plaatsen van bijvoorbeeld twintig links als service aanbieden.