Menu

Eigen startpagina online zetten

Een eigen startpagina aanmaken vergroot uw online vindbaarheid. En u kunt zelfs een volledige startpagina website oprichten. Via dit artikel komt u over de mogelijkheden meer te weten. Voor beide opties zijn goede argumenten te verzinnen. Natuurlijk kunt u ook een combinatie doen. Dus uw eigen startpagina website maken en hier en daar een gratis dochterpagina. Dus in feite een combinatie van de opties.

Een eigen startpagina kunt u kosteloos maken op diverse websites. U heeft dan echter niet in de hand hoe lang uw startpagina in de lucht blijft. Men kan besluiten met de website te stoppen. Aan de andere kant is het zo dat uw startpagina zomaar kan worden verwijderd. Op sommige websites is het verplicht om een bepaald minimum aantal links op uw startpagina te hebben. Men verwijdert de startpagina wanneer deze na enige tijd niet aan die minimumeis voldoet.

Meer informatie over het samenstellen van uw eigen startpagina kunt u vinden in Een mooie startpagina op touw zetten. Met de juiste informatie zal het uw snel lukken een aantal goede startpagina’s in elkaar te zetten. Het is belangrijk om de startpagina kwalitatief goed in elkaar te zetten. Om een goede startpagina te maken, is het maar beter om beslagen ten ijs te komen.

Tenslotte kunt u ook vrij eenvoudig zelf een startpagina website bouwen. In dat geval heeft u alles zelf in de hand. Er kan een voorkeur bestaan voor veel informatieve tekst en een beperkt aantal links op een startpagina. Als er een minimumeis is voor het aantal links gaat dat niet lukken. Heeft u een eigen startpagina website, dan zit u niet aan dergelijke voorwaarden vast. Welke websites worden vermeld en welke waarde zij hebben, zal veel belangrijker zijn dan het precieze aantal links op een startpagina.