Menu

Eigen startpagina online zetten

Een startpagina kunt u beschouwen als een online catalogus. Een dochterpagina heeft doorgaans zijn eigen subdomein. Per onderwerp is er doorgaans een dochterpagina aangemaakt. Een nieuwe startpagina maakt u gratis aan. Dat kunt u op diverse websites doen die via Google eenvoudig te vinden zijn.

U hoeft zich niet strikt aan een enkel onderwerp te houden. U mag ook een algemene startpagina maken. U ontkomt er dan niet aan om links over diverse thema’s te plaatsen. Het is daarbij wel raadzaam om per onderwerp een categorie aan te maken.

Meer informatie over eigen startpagina maken kunt u op Uw eigen startpagina online zetten vinden. U kunt er ook tips vinden voor een goede startpagina. Voor het opzetten van een eigen website met dochterpagina’s kunt u een startpagina script gebruiken. Er is vrij kort geleden nog een modern script uitgekomen. Aan het zelf bouwen van een dergelijk script zult u anders veel tijd kwijt zijn. Veel technische issues die u bij zelf programmeren tegenkomt. daar heeft een startpaginascript al een oplossing voor.

Het plaatsen van relevante links zorgt dat de startpagina interessant is voor de zoekmachines. Heden ten dage is het belangrijk dat u onderscheidend bent met uw startpagina. Het is zinvol om naast links ook wat tekst en afbeeldingen op uw startpagina te plaatsen. Veel paginabeheerders voegen namelijk alleen links toe aan hun startpagina. Uw startpagina kan zich onderscheiden van de rest wanneer u deze anders maakt dan de andere pagina’s.

Het plaatsen van banners of advertenties is het overwegen waard wanneer het goed loopt met de hoeveelheid bezoekers. Er bestaan een aantal platformen om dit voor u eenvoudig te maken. Komen er veel bezoekers op uw pagina, dan is het zeker interessant om hier eens over na te denken.