Menu

Eigen startpagina online zetten

Misschien wilt u meer gaan ondernemen via het internet. De vindbaarheid van uw website kan worden vergroot door links aan te maken naar uw site op een aantal eigen startpagina’s. Een complete website met dochterpagina’s die naar uw eigen website linken, is ook een goed idee. Een combinatie van beide opties is een derde mogelijkheid. Het aanmaken van een startpagina is kosteloos op een groot aantal sites.

U weet dan echter niet hoelang uw pagina blijft bestaan. De beheerder kan uw startpagina zomaar verwijderen zonder opgaaf van een reden. Het komt voor dat er een minimum aantal links moet worden toegevoegd op uw dochterpagina. Voldoet uw pagina niet aan die voorwaarde, dan kan deze op een bepaald ogenblik worden verwijderd.

Wilt u er meer over lezen, dan verwijzen we u graag naar het artikel Een Nederlandse startpagina bouwen. U vindt er nog verwijzingen naar andere informatie hieromtrent. Uw startpagina moet concurreren met de andere pagina’s. Binnen slechts enkele seconden weet de bezoeker of hij op de pagina gaat blijven. Extra afbeeldingen en informatieve teksten toevoegen kan helpen om hem voor de bezoeker interessant te houden.

Uw eigen website met dochterpagina’s bouwen is eveneens een optie. U heeft dan de volledige controle over alle pagina’s van de site. Een ander kan geen dochterpagina die van u is, op uw eigen website verwijderen. Soms is het beter om veel tekst en slechts enkele belangrijke links op uw pagina te plaatsen. Dit is lastig wanneer er een minimum aantal links op uw pagina moet worden geplaatst. U zit met een eigen website niet aan een minimumeis vast.