Menu

Eigen startpagina online zetten

Er kunnen verschillende redenen zijn om een startpagina aan te maken. De motivatie kan betrekking hebben op een hobby. Geld willen verdienen kan ook een drijfveer zijn. Eenvoudig uw favorieten online plaatsen kan natuurlijk ook een drijfveer zijn.

Het kiezen van een goede startpagina website voor het aanmaken van uw dochterpagina is een eerste stap. Ook zult u een naam voor het subdomein van uw dochterpagina moeten bedenken. Verder is een werkend e-mailadres nodig omdat u in veel gevallen uw e-mailadres moet bevestigen.

Op een startpagina maakt u categorieën aan en in deze categorieën plaatst u de links. Op deze manier brengt u een bepaalde structuur op de startpagina aan. Waar een startpagina vaak over een bepaald onderwerp gaat, kunt u met de rubrieken deelonderwerpen aanmaken en de links daarin onderverdelen.

Lees de pagina Uw eigen startpagina maken door om meer over startpagina’s te weten te komen. Het artikel biedt een goed startpunt voor het aanmaken van uw eigen startpagina. Het aanmaken van uw eigen dochterpagina is niet zo heel lastig.

U kunt uw eigen dochterpagina op verschillende websites kosteloos aanmaken. Een randvoorwaarde is soms dat u een minimum aantal links toevoegt. Dit staat dan vaak in de voorwaarden van de website. Het kan zijn dat uw dochterpagina wordt verwijderd, wanneer uw pagina op een bepaald tijdstip niet aan die voorwaarde voldoet.