Menu

Goede startpagina

Het is ook voor u mogelijk een startpagina aan te maken. U hoeft namelijk niets over de techniek te weten. Men heeft de links op een startpagina over het algemeen naar onderwerp ingedeeld. Men beperkt de links op een startpagina vaak tot een bepaald thema. Binnen de dochterpagina’s zijn weer deelonderwerpen te maken. Hiervoor kan gebruikt worden gemaakt van rubrieken. Men noemt een rubriek ook wel een categorie. Rubrieken hebben een eigen titel, welke bovenaan iedere rubriek is te zien.

Er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een eigen startpagina. Soms wordt een minimum hoeveelheid links op uw linkpagina vereist. Soms wordt uw dochterpagina pas bij dit minimum aantal links getoond. Soms wordt een startpagina verwijderd wanneer deze niet de minimale hoeveelheid links heeft. Deze situatie wordt voorkomen wanneer u uw eigen startpagina website heeft. Een ander kan u geen regels opleggen wanneer de startpagina website van u is.

Bent u op zoek naar meer hierover? Het artikel Eigen startpagina is een goede bron van informatie omtrent dit onderwerp. Op die website vindt u er nog meer artikelen over. U leest bijvoorbeeld hoe het startpagina aanmaken in zijn werk gaat. En u leert waar u een script kunt vinden wanneer u zelf een website wilt maken waar een dochterpagina kan worden beheerd.