Menu

Goede startpagina

U kunt een startpagina op verschillende manieren inzetten in uw voordeel. Een startpagina aanmaken zal over het algemeen gratis zijn. Via een eigen startpagina krijgt u echt een stukje ruimte voor uzelf om te vullen met links.

Maak eerst rubrieken aan op uw startpagina. De rubrieken kunt u vervolgens voorzien van passende links. Er is soms de mogelijkheid om wat langere teksten en plaatjes aan te maken binnen een rubriek.

De startpagina kunt u inzetten om uw andere websites meer bekendheid te geven. Met een dochterpagina kunt u ook wat extra geld verdienen. Een optie is om affiliate links weer te geven op uw startpagina. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Er zal door sommige mensen ook regelmatig geld worden geboden voor plaatsing van een bepaalde link.

Mogelijk bent u nu nieuwsgierig geworden naar uw eigen startpagina. Via het artikel Eigen Startpagina kunt u meer er over lezen. Er zijn meer artikelen daar te vinden over startpagina’s.

Heeft u graag een link op een bepaalde website? Wordt er een retourlink gevraagd? Bent u wel bereid een link terug te plaatsen, maar niet op uw hoofdsite? Plaats de link terug dan op een gratis startpagina. Een linkruil waarbij meer dan 2 sites zijn betrokken, is vaak ook beter voor de zoekresultaten.