Menu

Goede startpagina

U kunt verschillende kanten op met een eigen dochterpagina op een startpagina website. Allereerst is het leuk om een pagina te hebben met links omtrent uw interessegebied. U kunt het inzetten als marketinginstrument voor uw eigen website. U kunt een startpagina zelfs inzetten voor het genereren van inkomsten. Er zijn verschillende websites waar u kosteloos een startpagina maakt.

U kunt zich bij een aantal startpagina websites registreren. Het aanmaken gebeurt vervolgens in het beheerdersgedeelte van de startpagina site. Bij een aantal websites moet u eerst op een bevestigingslink klikken. Deze ontvangt u dan per e-mail. Het is dan ook van belang dat het e-mailadres dat u opgeeft werkt.

Wellicht is het voor u interessant om uw eigen startpagina website te beheren. Met een startpagina script wordt dit mogelijk. Via het artikel Startpaginascript inloggen uitloggen komt u meer over dit soort scripts te weten. Het installeren van een dergelijk script is vaak zo gepiept. Het hoeft niet veel te kosten.

Bijna alle startpagina websites werken op eenzelfde manier. Een link moet doorgaans in een bepaalde rubriek worden geplaatst. Sommige startpagina websites bieden u de mogelijkheid om ook tekst en afbeeldingen in uw rubrieken te plaatsen. Vaak kunnen bezoekers ook een linksuggestie doen bij uw dochterpagina.