Menu

Je eigen startpagina

Met een eigen startpagina kunt u alle kanten op. Allereerst is het leuk om een pagina te hebben met links omtrent uw interessegebied. U kunt het inzetten als marketinginstrument voor uw eigen website. U kunt een startpagina zelfs inzetten voor het genereren van inkomsten. Er zijn verschillende websites waar u kosteloos een startpagina maakt.

U kunt zich bij een aantal startpagina websites registreren. Het aanmaken gebeurt vervolgens in het beheerdersgedeelte van de startpagina site. Bij een aantal websites moet u eerst op een bevestigingslink klikken. Deze ontvangt u dan per e-mail. Vul daarom een geldig e-mailadres in.

Wellicht is het voor u interessant om uw eigen startpagina website te beheren. Met een startpagina script wordt dit mogelijk. U kunt Aanmelden startpagina lezen om meer te weten te komen over startpaginascripts. Het installeren van een dergelijk script is vaak zo gepiept. Kosten voor hosting en het domein zijn prima te doen.

Bijna alle startpagina websites werken op eenzelfde manier. Eerst maakt u voor verschillende deelonderwerpen een categorie aan waaronder de links worden verdeeld. Sommige startpagina websites bieden u de mogelijkheid om ook tekst en afbeeldingen in uw rubrieken te plaatsen. Vaak kunnen bezoekers ook een linksuggestie doen bij uw dochterpagina.