Menu

Je eigen startpagina maken

Uit een eigen startpagina kunt u op verschillende manieren voordeel halen. Aan het maken van een startpagina zitten in de regel geen kosten verbonden. Uw startpagina krijgt op de website vaak een eigen subdomein.

Het is de bedoeling dat u rubrieken aanmaakt op uw linkpagina. In deze rubrieken worden de links naar waardevolle websites geplaatst. Sommige websites staan ook toe dat u een korte tekst of een afbeelding plaatst in de rubrieken.

Een startpagina is handig om uw eigen website te promoten. Met een dochterpagina kunt u ook wat extra geld verdienen. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Er zijn ook mensen die geld willen betalen voor een link vanuit uw startpagina naar hun site.

Wilt u meer weten over startpagina’s, of dit nu een gratis startpagina is of via een betaald script? Het artikel Startpaginascript gaat bijvoorbeeld over het aanmaken van uw eigen startpagina. Over het onderwerp startpagina staan meer teksten op die site.

Heeft u een bepaalde site op het oog waarop u een link zou willen hebben? Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Maar plaatst u de retourlink liever niet op uw eigen site? Gebruik dan een gratis dochterpagina om de link terug te plaatsen. Een zoekmachine waardeert zulke links vaak ook meer dan 2 sites die een linkruil hebben gedaan.