Menu

Je eigen website beginnen

Gevonden kunnen worden via het internet speelt vandaag de dag bij startende ondernemers een steeds grotere rol. Heeft uw bedrijf geen website, dan bestaat uw bedrijf niet voor veel mensen. Het is zonde wanneer u wel bezig bent aan een site, maar aanloopt tegen technische problemen. Het gebruik van een CMS systeem is aan te raden.

De technische afhandeling wanneer iemand uw website bezoekt, neemt het CMS systeem voor zijn rekening. U kunt zich 100% focussen op website content. Een CMS pakket kan in de meeste gevallen worden uitgebreid op het moment dat u toch iets speciaals wilt op uw site. Ook zijn aanpassingen vaak mogelijk. Op een later tijdstip kan dit ook nog.

Voor een beginnende ondernemer is snel een website hebben belangrijk. Vooral als uw klanten u online moeten vinden. Op de pagina Bedrijf website maken is meer over CMS pakketten te vinden. U kunt maar beter beslagen ten ijs komen wanneer u een CMS pakket in gebruik neemt.

Het allerminst gunstig is het wanneer bij het surfen naar uw website een pagina verschijnt met de melding dat het domein staat geparkeerd bij uw provider. Het is dan nog beter om een site neer te zetten die maar uit 1 pagina bestaat. U kunt daarna wat linkjes naar uw website bouwen om de website bekend te maken in Google. Dit is een goed begin. Voor hoge posities is uiteindelijk wat meer werk nodig maar dat komt later.